Krachttraining

Fitness

Topkwaliteit fitness in een moderne, frisse en vooral ontspannen omgeving. Bij ons geen overbodige extra’s. Wat we doen, doen we goed. 

 

  • Persoonlijke aandacht
  • Technogym apparatuur
  • MyWelness
  • Denge Sport Key (TGS sleutel)

Technogym

In onze gym vind je de toestellen van TechnoGym, zoals hometrainers, loopbanden en crosstrainers voor de cardio. Pure strength van Technogym hebben we voor de krachttraining.

TGS Sleutel

Denge Sport Key

In onze sportschool hebben wij fitness- en cardioapparatuur van het TechnoGym Wellness System. Met dit systeem kan er een persoonlijk trainingsprogramma op maat worden gemaakt, geheel aangepast aan jouw conditieniveau en de doelstellingen van jou als klant. Dit programma wordt opgeslagen op het draagbare Technogym System geheugen (de TGS-sleutel).

Na elke training worden alle trainingsresultaten nauwkeurig opgeslagen en verwerkt. De centrale computer houdt alle trainingsgegevens bij en geeft overzichtelijke grafieken van de trainingsperiode. Uiteraard kan je deze gegevens zelf ook inzien door in te loggen bij My Wellness.

Daarnaast geeft de persoonlijke sleutel toegang tot de sportschool en het gebruik van de kluisjes in de kleedkamer.

Denge sport Key, uitleen aktie

Zomer sleutelactie!

Ga jij dit jaar op vakantie en heb jij een familielid, buur, collega of vriend(in) die jij ook eens wil laten kennismaken met het sporten bij Denge Sport? 

Dat kan! 

Deze zomer 18 van Juli t/m 28 Augustus 2022 is het mogelijk om jouw Denge Sport sleutel 🔑uit te lenen voor de periode dat jij op vakantie bent.

denge sport sleutelactie