Deze week was er dan eindelijk goed nieuws voor de sportscholen. Zoals het er nu uitziet mogen alle sportscholen per 1 juli open, dit is al veel gunstiger dan per 1 september. Wij als sportschool willen jullie niet nog langer laten wachten! Daarom hebben wij naast onze sportschool onze eigen buiten gym opgebouwd in een grote tent. In deze tent hebben wij een aantal van onze fitness apparaten en gewichten geplaatst zodat jullie daar kunnen trainen. Wij zullen voorlopig hiervan gebruik maken totdat binnen sporten weer mogelijk is.

Vanaf volgende week dinsdag 2 juni kunnen jullie hier terecht. Wij zullen wederom werken met onze reserveringssysteem. Om te kunnen sporten in de buiten gym of mee te kunnen doen met een groepsles, is reserveren verplicht. Houd er rekening mee dat de sportschool dicht is. Er zijn geen kleedkamers of wc’s beschikbaar. Wij vragen jullie daarom om thuis om te kleden, vooraf naar de wc te gaan en vanuit huis je fles water vult.

Reserveringssysteem

Met jou persoonlijke Denge Sport account, kun je gebruik maken van het reserveringssysteem. Dit reserveringssysteem gaan wij ook gebruiken wanneer wij weer binnen mogen sporten. Hierin kunnen jullie reserveren voor een tijdslot van 60 minuten om te gaan trainen. Voor elk tijdslot is er 15 plekken beschikbaar, dit vanwege de coronamaatregelen. Met het onderstaande emailadres en unieke wachtwoord kun je je inloggen voor het reserveringssysteem via de volgende link: https://www.ledensoftware.nl/dengesport/inloggen

Je kunt eenvoudig de automatisch gemaakte wachtwoord veranderen door eerst in te loggen met dit wachtwoord. Ga dan vervolgens naar: Mijn gegevens > wachtwoord > nieuwe wachtwoord invullen > opslaan. Wanneer je dit al hebt gedaan, hoef je dit niet opnieuw te doen. Voor het reserveren van een les dien je weer terug te gaan naar het hoofdmenu. Klik dan vervolgens op reserveren en kies de les uit waar jij jouw reservering op wilt plaatsen. Bevestig de reservering door op Ja te klikken en vervolgens op Reserveren. Wanneer dit gelukt is, zal je via de mail een bevestiging ontvangen. Via het hoofdmenu > mijn abonnementen > klikken op het abonnement > reserveringen, kun je al jouw reserveringen zien en wijzigen.

Vanwege een beperkt aantal plekken in een tijdslot en om het voor iedereen eerlijk te maken, hanteren wij een maximum van 2 reserveringen in een week. (In de loop van de weken gaan wij bekijken of we dit aantal naar 3 kunnen wijzigen. Dit zal afhangen van de drukte bij het reserveren.) Ook dien je elke week opnieuw te reserveren voor een tijdslot of een les. Probeer wanneer het lukt te variëren van tijd en probeer ook wanneer mogelijk buiten drukke tijden te reserveren. Graag vragen wij jou vriendelijk om de reservering te annuleren mocht je verhinderd zijn.

Groepslessen

Zoals al eerder aangegeven organiseren wij nu onze groepslessen buiten. Vanaf volgende week gaan wij dit uitbreiden met een BODYBALANCE en BODYPUMP les! De lessen zullen buiten worden gegeven bij onze sportschool en bij slecht weer in onze tent. Ook voor

deze lessen is reserveren verplicht. Ons groepslesrooster zal, totdat wij weer naar binnen mogen, als volgt uit zien:

Maandag – Hardloop Clinic (19:00 uur)
Dinsdag – BODYPUMP (19:00 uur)
Woensdag – BODYBALANCE (19:00 uur)
Donderdag – BODYATTACK (19:00 uur)
Zondag – BODYCOMBAT (11:00 uur)

Ook voor de groepslessen hanteren wij een maximum van 15 deelnemers. Hierin hebben groepslesleden voorrang wanneer een les vol zit.

Echter kunnen wij deze lessen niet meer livestreamen vanwege een slecht bereik buiten. Wij hopen op jullie begrip!

Opmerking: wijzigingen lessen

Voor de aankomende dagen zijn er enkele wijzigingen voor het groepslesrooster:

– De buiten BODYCOMBAT les van zondag 31 mei gaat gewoon door om 11.00 uur.

– De hardloop clinic van maandag 1 juni wordt EENMALIG verplaatst naar dinsdag 2 juni om 19:00 uur.

– De BODYATTACK/HIIT les van woensdag 3 mei wordt nu dus gegeven op donderdag 4 mei om 19:00 uur volgens het nieuwe rooster. Deelnemers die hiervoor al hebben gereserveerd, hoeven dit niet opnieuw te doen.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij hebben als team er heel veel zin in en zijn wij blij jullie weer te mogen ontvangen in onze sportschool! Mocht jullie hierover nog vragen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Team Denge Sport Kampen