September Actie!

Ben jij IN SHAPE? Of kan je nog wat hulp gebruiken!

Door aandacht voor jou persoonlijk te hebben, helpen wij je bij Denge Sport jouw in shape te komen en je sportieve doelen te behalen.

Waar wacht je nog op?! Word nu lid bij de gezelligste sportschool van Kampen en kom IN SHAPE!

SEPTEMBER ACTIE:

GRATIS Persoonlijk Trainingsschema (Doelgericht)

 GEEN Inschrijfgeld

in de maand September GRATIS onbeperkt toegang tot de sportschool, inclusief groepslessen.

Actie voorwaarden: wanneer je lid wordt in de maand September bij een 1-jarig abonnement is deze actie geldig.

 
Jouw doel is ons doel!
Persoonlijke aandacht, topkwaliteit fitness & Les Mills groepslessen in een moderne, frisse en vooral ontspannen omgeving.
Bij ons geen overbodige extra’s. Wat we doen, doen we goed!
 
September aktie maand

Jij stelt jouw doel, wij helpen jou fit te worden!

Nu lid worden en betaal geen inschrijfgeld t.w.v.€30,- en ontvang een persoonlijk trainingsschema van een van onze personal trainers.

Na een intake gesprek waarin we samen jouw sportieve doelstellingen bepalen kan je direct aan de slag in de sportschool! Tevens maken we je wegwijs in de sportschool. Waar kun je alle toestellen vinden, hoe werken ze, waar kan ik lekker douchen. Ook niet onbelangrijk waar kan ik gezellig even napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Na afloop van je trainingssessie ontvang je jouw persoonlijke schema voor de komende 6 weken waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Uiteraard is er voor jouw iedere dag iemand in de zaal aanwezig voor een gezellig praatje of om je te helpen wanneer er vragen zijn.

De hele maand September onbeperkt toegang tot de sportschool. Probeer dan ook eens één van de vele groepslessen!

Tijdens deze actiemaand lid worden betekend dat je in de maand September kennis kan maken met de sportschool ook kan je dan vrijblijvend meedoen met de verschillende Les Mills groepslessen. Er is keuze uit 6 verschillende lessen die geleid worden door onze enthousiaste en ervaren instructeurs.

♦ Les Mills BodyCombat

♦ Les Mills RPM

♦ Les Mills BodyPump

♦ Les Mills BodyBalance

♦ Senioren Fitness

♦ Yin Yoga

Pak nu jouw September voordeel

♦ Geen inschrijfgeld €30,- ♦ Gratis persoonlijk trainingsschema ♦ Gratis onbeperkt toegang tot de sportschool ♦ Gratis deelnemen aan de groepslessen