Healthy lifestyle

Afvallen programma

Afvallen & Afblijven

Heb je ook moeite om de kilo’s kwijt te raken? Dan is het 3 maanden afvallen programma van Denge Sport de oplossing!

Doordat we met een groep van maximaal 10 deelnemers werken is er voldoende aandacht voor ieders sportieve doelstellingen en kunnen deelnemers elkaar onderling ondersteunen en motiveren.

Binnen het programma zal een van onze trainers starten met een persoonlijk intake gesprek om een haalbaar einddoel vast te stellen voor de 3 maanden. Vervolgens zal hierop een persoonlijk trainings- en voedingsschema worden opgesteld. Wegen en je buikomvang op meten is hier onderdeel van, want meten is weten!

Hoewel je zelf het harde werk in de trainingen moet verzetten zal er altijd ondersteuning van een trainer zijn die je kan helpen tijdens het sporten. Zoals voor vragen over oefeningen, voeding of voor motivatie.

Tenslotte verwachten we jouw inzet om minimaal 2 tot 3 keer in de week te komen sporten inclusief een groepsles dit om maximaal resultaat te gaan behalen.

Kortom wat kan je verwachten van het afvallen programma:

  • 3 maanden ondersteuning en motivatie van onze trainers
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Persoonlijk voedingsschema
  • Wegen en buikomvang meten
  • Intake gesprek met de trainer om je persoonlijke doelen vast te stellen
  • Evaluatie gesprek
  • Trainers die beschikbaar zijn voor vragen en support tijdens het afvallen programma
Interesse om mee te doen dan nodigen we je graag uit om op vrijdag 8 december om 19.00 uur naar de informatieavond te komen.

Tijdens deze avond zal er een presentatie worden gegeven waarin meer in detail uitleg gegeven zal worden over het afvallen programma. Indien er dan vragen zijn of als je je meteen wilt aanmelden dan kunnen we je daar direct mee helpen.

Als je ons laat weten dat je komt dan zorgen wij dat de koffie of thee voor je klaar staat!

Buikomtrek meten
Afvallen, sporten
Buikomtrek meten