Healthy lifestyle

Afvallen programma

Afvallen & Afblijven

Heb je ook moeite om de kilo’s kwijt te raken? Dan is het 3 maanden afvallen programma van Denge Sport de oplossing!

Doordat we met een groep van maximaal 10 deelnemers werken is er voldoende aandacht voor ieders sportieve doelstellingen en kunnen deelnemers elkaar onderling ondersteunen en motiveren.

Binnen het programma zal een van onze trainers starten met een persoonlijk intake gesprek om een haalbaar einddoel vast te stellen voor de 3 maanden. Vervolgens zal hierop een persoonlijk trainings- en voedingsschema worden opgesteld. Wegen en je buikomvang op meten is hier onderdeel van, want meten is weten!

Hoewel je zelf het harde werk in de trainingen moet verzetten zal er altijd ondersteuning van een trainer zijn die je kan helpen tijdens het sporten. Zoals voor vragen over oefeningen, voeding of voor motivatie.

Tenslotte verwachten we jouw inzet om minimaal 2 tot 3 keer in de week te komen sporten inclusief een groepsles dit om maximaal resultaat te gaan behalen.

Kortom wat kan je verwachten van het afvallen programma:

  • 3 maanden ondersteuning en motivatie van onze trainers
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Persoonlijk voedingsschema
  • Wegen en buikomvang meten
  • Intake gesprek met de trainer om je persoonlijke doelen vast te stellen
  • Evaluatie gesprek
  • Trainers die beschikbaar zijn voor vragen en support tijdens het afvallen programma
Interesse om mee te doen?  Voor nieuwe data hou deze pagina en onze socials in de gaten.

Het programma is voor leden en niet leden. Wil je in meer detail uitleg over het Afvallen & Afblijven programma, kom dan naar de informatieavond, zodra de data bekend is.  Onze coaches zullen dan uitleg geven over wat je kan verwachten van het programma en wat we van jouw verwachten.

Even bellen of langskomen mag altijd.

Buikomtrek meten
Afvallen & Afblijven

Reviews

Marcella
Marcella
Lees verder
In januari ben ik begonnen met het progamma afvallen en afblijven, dit duurde 3 maanden, ik moest mijn hele levenstijl veranderen zowel als met eten en sporten. In begin vond ik het lastig je moest opeens veel eten en meer sporten, en dat moest allemaal ook passen in mijn leven met mijn jonge gezin. Uiteindelijk na een paar weken had ik mijn draai gevonden, en op die tour ging ik ook verder. Ben in totaal 14 kilo afgevallen en ik voel mijn prettiger in mijn lichaam ben gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Nu ben ik bewuster geworden in mijn eet patroon, en ik ga nu ook verder met deze levenstijl. Ik heb een goede begeleiding gehad van Oguzhan en Yoel. En ik blijf ook zeker sporten bij deze fijne sportschool. Je word ook niet meteen naar 3 maanden in het diepe gegooid ze blijven je in de gaten houden en als ik vragen heb kan ik altijd bij hun terecht.
Marianne Kranghand_brandenburg
Marianne Kranghand_brandenburg
Lees verder
8 januari ben ik samen met mijn zusje begonnen aan een programma bij denge sport afvallen en afblijven intotaal ben ik 10 kilo kwijt. Was is begin best moelijk maar je raakt er zo aan gewend met sporten en voeding en elke week wegen. Je krijgt hele goede begeleiding van yoel en oghuzan als er wat was kon je ze altijd WhatsApp naar hun. En het is een fijne en nette sportschool met fijne en vriendelijke en behulpzame personeel. Dus ik raadt denge sport zekers aan.
Sandra Brandenburg
Sandra Brandenburg
Lees verder
8 januari mee gedaan aan het programma afvallen en afblijven . Eind maart waren we klaar met het programma.in begin was het nog zoeken na balans te vinden in het eten en de wissels met wat je nu gaat eten op den duur raak je daar meer aan gewend en daarbij sporten twee keer per week ,wat af en toe best lastig is en goed moet inplannen .de begeleiding van oghuzan en yoel waren goed ,kon altijd bij ze terecht als je ergens niet uit kwam . Uiteindelijk ben ik 11.6 afgevallen en 11 centimeter buikomvang kwijt en 10 cm been omvang . Nu het programma klaar is houden ze je nog wel op afstand in de gaten en nu proberen om dit voort te zetten.
Vorige
Volgende
Afvallen, sporten
Buikomtrek meten