Yin Yoga Gratis proefles

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige, ontspannende en meditatieve manier van yoga, vooral gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Het effect van de Yin Yoga houdingen is een flexibeler, beweeglijker en sterker lichaam.

De yogahoudingen worden vooral zittend en liggend op een passief intensieve manier beoefend, daarbij blijven de spieren ontspannen.Deze rustige houdingen voorkomen overbelasting en zorgen voor souplesse en ontspanning.De Yin Yoga houdingen worden langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lichaam niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lichaam beter te voelen.

Een yogastijl die leert diep te ontspannen, en essentiële lichaamsenergie (Chi) stimuleert in meridianen en organen.

De Yin Yoga lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamstype of niveau van fitheid. Yin Yoga is zeer effectief bij gewrichtspijn, pijnlijke of stijve heupen, knieën, nek of schouders. Hoofdpijn, moe of gewoon even een uurtje voor jezelf.

“We don’t use our body to get into a pose – we use the pose to get into our body”  -Bernie Clark-

Elke dinsdagochtend van 10.00-11.00 uur.

Kom jij ook een keer meedoen? Neem dan voor meer informatie gerust contact met ons op of kom gezellig een keertje vrijblijvend meedoen.
Vergeet niet een goed humeur,  je handdoek, waterfles en sportkleding mee te nemen!