Live groepslessen Les Mills

INDOOR CYCLING

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.
RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.
Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.
Na een RPM les voel je je helemaal voldaan!

► Maandag 19.00-20.00 uur

► Woensdag 09.00-10.00 uur (Virtueel)

► Donderdag 19.45-20.45 uur

Kom jij ook een keer meedoen? Neem dan voor meer informatie gerust contact met ons op of kom gezellig een keertje vrijblijvend meedoen.

Vergeet niet een goed humeur,  je handdoek, waterfles en sportkleding mee te nemen!

Live groepslessen Les Mills

Vrijdag 12 April RPM marathon!

Beste sportliefhebbers,

Wij zijn studenten van Hogeschool Windesheim te Zwolle, opleiding Ad management. Voor het vak event management organiseren wij een evenement voor een goed doel om geld in te zamelen. Ons evenement betreft een Spinning marathon ten behoeve van de Nierstichting. Voor mensen met een nieraandoening is een gezonde levensstijl, inclusief gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging, van groot belang. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een sportief evenement te organiseren.

Met dank aan sportschool Denge Sport uit Kampen en vele sponsoren hebben we de mogelijkheid om de spinningmarathon te kunnen organiseren.

Lijkt het jou leuk om mee te doen?
– Aanmelden kan hier <AANMELDEN>

“Samen trappen we voor de Nierstichting, want elke trap telt voor een gezondere toekomst!”